31 keer bekeken

RuPaul’s Drag Race: Werq The World

 • dinsdag 28 juli 2020 @ 03:47
  #1

  UITVERKOCHT

  RuPaul’s Drag Race: Werq The World van vrijdag 12 juni in AFAS Live verplaatst naar maandag 7 september 2020.

  Vanwege de gezondheidsmaatregelen en reisbeperkingen die in bepaalde delen van Europa gelden als gevolg van het Coronavirus (COVID-19), heeft RuPaul’s Drag Race besloten de huidige Europese data voor hun Werq The World Tour, waaronder dus ook de show in AFAS Live op 12 juni 2020, te verplaatsen.

  Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. De aanvangstijd en locatie blijven hetzelfde.Indien je verhinderd bent op de nieuwe datum dan kun je het geld terugkrijgen door het formulier in te vullen op de Ticketmaster website.  Ze streven ernaar binnen 5 dagen het aankoopbedrag plus servicekosten terug te storten. 

  The Official RuPaul's Drag Race World Tour returns with an all-new production for 2020! An experiment gone wrong has sent Michelle Visage spiraling through time with no way of returning home. Join Asia O’Hara, Kameron Michaels, Kim Chi, Plastique Tiara, Shea Couleé, Vanessa Vanjie Mateo, The Vivienne & Yvie Oddly as they journey through iconic periods of time in the hopes they will find their way back to present day. Presented by Voss Events in collaboration with World of Wonder and VH1.


  RuPaul's Drag Race

  RuPaul’s Drag Race: Werq The World, op 7 september naar AFAS Live 

  De grootste drag show allertijden komt terug naar Nederland met een geheel vernieuwde productie. Bij een experiment dat helemaal fout gaat raakt Drag Race jurylid Michelle Visage verdwaald in de tijd. Ga samen met Kameron Michaels, Kim Chi, Monet X Change, Plastique Tiara, Shea Coulee, Vanessa Vanjie Mateo and Yvie Oddly op reis door iconische momenten in de geschiedenis. Een extravaganza met de meest charismatische drag queens! 

  Voor deze show zijn VIP Meet & Greet upgrades beschikbaar. Dit is een privé meet & greet met de queens voor de show, inclusief een persoonlijke VIP "Time Turner". Gasten met een VIP upgrade dienen om 18.00 uur aanwezig te zijn. **Dit is een VIP upgrade, geen toegangskaartje, alleen geldig voor een meet & greet. De kaartverkoop gaat via Ticketmaster

  RuPaul’s Drag Race: Werq The World staat bekend om zijn geweldige producties, en deze vierde iteratie van de baanbrekende tour is daarop geen uitzondering. In 2020 heeft een experiment dat mis is gegaan ervoor gezorgd dat Drag Race-jurylid en Strictly Come Dancing-ster Michelle Visage in andere tijden is beland met geen mogelijkheid om terug te keren naar 'huis'. Asia O’hara Detox, Kameron Michaels, Kim Chi, Monet X Change, Plastique Tiara, Shea Coulee, Vanessa ‘Vanjie’ Mateo, Yvie Oddly en de nog aan te kondigen winnaar van het eerste seizoen van RuPaul’s Drag Race UK, nemen het publiek mee op reis door iconische tijdsperioden in de hoop dat zij hun weg terug zullen vinden naar het heden.
   
  De tour gaat nog een stapje verder en debuteert in de grootste zalen in Europa met een productie die niet onderdoet voor een groot popconcert – een primeur voor elke dragproductie. 

  Wees jezelf, het leven is te kort om iemand anders te zijn! handtekeningafbeelding